SBD

Ár
Gyártó
Rendezés:

Térdgumi

Hacsak nem Chuck Norrisnak hívnak, lehet, hogy neked is fáj(t már) a térded a nagy súlyoktól/guggolásoktól. Ha igen, akkor itt az SBD térdgumi, amit a világ legdurvább súlyait mozgató versenyzőinek és versenyzőivel, az erőemelőkkel fejlesztették ki.

Raktáron
34.990 Ft

Erőemelő öv

Új dimenzió az erőemelő övek világában. Soha nem érzett deréktáji stabilitás és biztonság. 
Raktáron
109.990 Ft

SBD Könyökvédő

Ha Savickasnak jó, akkor ez neked is tökéletes könyökvédő. Ha nem tudnád, ki az a Savickas, akkor lehet, edzened kellene még pár évet a könyökgumi használat előtt. Erőemelő versenyen ugyan nem használhatod, de edzésre tökéletes.
Raktáron
26.990 Ft

Csuklóbandázs (flexibilis)

Jól jön a támogatás, amikor épp csúcsot akarsz nyomni, lökni vagy épp fej fölé emelsz bármit. A puhábbtól is ki tud verni a veríték...

Raktáron
17.990 Ft

Csuklóbandázs (kemény)

Jól jön a támogatás, amikor épp csúcsot akarsz nyomni, lökni vagy épp fej fölé emelsz bármit. A kemény verzió csak az extra elvetemülteknek ajánlott.

Raktáron
17.990 Ft

Klasszikus erőemelő mez

Az igazi sportoló rühelli, ha hobbigyúrósnak nézik (vékony izomtrikó, pipaszár lábakat jótékonyan eltakaró trendi melegítő, hiper-szuper légbuborékos cipő). Tégy róla, hogy a versenyruházatod is úgy nézzen ki, mint az igazi versenyzőké. Ez a ruha kihozza belőled a sportolót.

Raktáron
34.990 Ft

Erőemelő térdgumi

Ez a térdgumi összpontosítja mindazt a tudást amit az elmúlt 10 évben világszinten tapasztalt az SBD és az általa támogatott atléták. Érdekes háttérinfó, hogy bár az összes konkurens cég már piacra dobta az ehhez hasonló erősebb szerkezetű merev térdgumijait, az SBD már jóval előttük elkezdte fejleszteni, de mivel a tökéletesnél kevesebbel nem elégszenek meg, így csak mostanra jött el az ideje, hogy megjelenhessen ez a páratlan térdgumi...
 
Raktáron
49.990 Ft

Súlyemelő térdgumi

Az SBD és világszintű súlyemelők közös munkájaként született meg ez az új fajta térdgumi. Az új fejlesztésnek hála sokkal rugalmasabb, a külseje ellenáll a surlódásnak, a belső fele pedig olyan bevonattal lett kezelve ami meggátolja a baktériumok, és egyéb mikróbák elszaporodását. Az erőemelő térdgumihoz képest ennek az anyaga 7mm helyett 5mm lett, hogy ezzel is a nagyobb mozgástartományt támogassa. Illetve a kisebb méretek hosszra is kisebbek lettek, az eredeti térdgumi hosszúságát csak az L-esnél nagyobb súlyemelő térdgumik érik el.

Fontos tudni, hogy ez a térdgumi is IPF approved, tehát használható erőemelő versenyeken, ahogy az IWF engedélyét is megkapta az SBD így súlyemelő versenyeken is engedélyezett.

Súlyemelésen és erőemelésen felül könnyebb kezelhetősége miatt jól használható általánosabb edzés célokra, crossfitezéshez, vagy testépítéshez.

Figyelem: amennyiben a maximális tartóerőre van szükséged, akkor inkább a normál térdguminkat ajánljuk, mert az 7mm-es vastagságánál fogva sokkal többet segít egy guggolásnál, és jobban fogja a térdet.

Raktáron
37.990 Ft

Erőemelő mez

Az igazi sportoló rühelli, ha hobbigyúrósnak nézik (vékony izomtrikó, pipaszár lábakat jótékonyan eltakaró trendi melegítő, hiper-szuper légbuborékos cipő). Tégy róla, hogy a versenyruházatod is úgy nézzen ki, mint az igazi versenyzőké. Ez a ruha kihozza belőled a sportolót.

Ráadásul ez az új verzió már külön férfi és női kivitelben is készül, hogy a lehető legjobban passzoljon Rád. A különlegesen vastag anyaga, a raw versenyzés szabályainak maximális kihasználása mellett, teljes támogatást nyújt a guggolásaidhoz, és felhúzásaidhoz.

Erőemelő tervezték, erőemelőknek!

Raktáron
43.990 Ft

SBD Póló (régi logó)

2016 kollekció! Az eredeti SBD design. A logó látszik a kantároson keresztül is. 100% pamut, és még jól is néz ki.

Raktáron
10.990 Ft

Felhúzó zokni

Ez a felhúzó zokni 2.0. Az elmúlt évek alatt rengeteget tanultak az SBD-nél, így fejlesztettek pár dolgon.

- Még minőségibb anyaghasználat
- Rugalmasabb anyag a vádlinál a mammut vádlisok és boldogok legyenek
- Az első része duplán szőtt, hogy a sípcsontod jobb állapotban maradjon edzés végére
- Szellőző lábfej rész
- Puha talp és sarok kialakítás a jobb kényelem érdekében
- Új méret a hegyiembereknek, itt a 2XL, 48-as lábméret felettieknek!

Raktáron
8.990 Ft

IPF póló

Az IPF (Nemzetközi Erőemelő Szövetség) hivatalos pólója. A világbajnokságon minden lapozó ezt viseli. Az IPF és az SBD logók nem jönnek ki a mosással, és nem is keményednek meg vagy töredeznek le. 100% különleges minőségű pamut. 

Raktáron
10.990 Ft