PÓLÓK

Ár
Rendezés:

SBD Póló (régi logó)

2016 kollekció! Az eredeti SBD design. A logó látszik a kantároson keresztül is. 100% pamut, és még jól is néz ki.

Raktáron
10.990 Ft

IPF póló

Az IPF (Nemzetközi Erőemelő Szövetség) hivatalos pólója. A világbajnokságon minden lapozó ezt viseli. Az IPF és az SBD logók nem jönnek ki a mosással, és nem is keményednek meg vagy töredeznek le. 100% különleges minőségű pamut. 

Raktáron
10.990 Ft

SBD póló (nagy logó)

Itt az új 2020-as kollekció. Újra tervezett logóval. 100%-ban angol pamutból, angliai munkával készült prémium minőség. A legkeményebb edzéseket is bírja!

A méret táblázathoz annyi segítséget tudunk még pluszban adni, hogy ha már van SBD pólód az előző verzióból, és elégedett vagy a mérettel, akkor az újból, eggyel kisebbet érdemes rendelned!
Raktáron
14.990 Ft

Versenyzői póló

Az SBD legújabb póló designja, olyan logó elhelyezésekkel amik a versenyfelszerelésből is kilátszik és igencsak menővé teszi a versenyzői outfited. Az anyaga és méretezése megegyezik az újonnan kiadott prémium minőségű SBD pólókkal, szóval csalódni nem fogsz benne.
Raktáron
14.990 Ft

WSM póló

Itt az új 2020-as kollekció. Az SBD mint névadó szponzor csatlakozik a World Strongest Man versenysorozathoz. Ennek örömére új póló vonallal nyitja meg az erősember termékek piacát. 100%-ban angol pamutból, angliai munkával készült prémium minőség. A legkeményebb edzéseket is bírja!

A méret táblázathoz annyi segítséget tudunk még pluszban adni, hogy ha már van SBD pólód az előző verzióból, és elégedett vagy a mérettel, akkor az újból, eggyel kisebbet érdemes érdemes rendelned!
Raktáron
16.990 Ft

Classic póló

Réges-rég egy messzi-messzi galaxisban kitalálták ruhatervezők, hogy a bal mellkason elhelyezett logó jól mutat majd a ruhákon. Hosszú évek alatt ez vált a klasszikus megjelenéssé a ruhaiparban.
Engedve az időnek, az erőemelés egy klasszikussá vált márkájaként az SBD is kiadott egy ilyen pólót, azoknak akik a visszafogottabb mégis prémium megjelenést szeretik. Az anyag és a méretezés természetesen az új 2020-ban bemutatott ultra-prémium anyagból készül, ugyanazzal a méretezéssel és szabással.

Tehát a régi (2020 előtti pólóknál) egyel nagyobb. Ami eddig L volt neked az most már M.
Raktáron
14.990 Ft

Ujjatlan póló (tank top)

Itt az új SBD ujjatlan póló, 100%-ban angol pamutból, angliai munkával készült prémium minőség. A legkeményebb edzéseket is bírja!
A megismert minőség, nyári verzióban is elérhető mostantól. Régóta kéritek, az SBD figyelt, és megcsinálta.

A megfigyeléleseink alapján a méret ami eddig jó volt Neked, az most is jó lesz, de kicsit testhezállóbb lesz. Ha azt szereted, hogy lengébben áll rajtad, akkor a póló méretednél válassz egy mérettel nagyobbat. 
Raktáron
14.990 Ft

Sheffield'24 póló

A világ legnagyobb erőemelő versenyének hivatalos pólója. Ez erőemelésért rajongók két dolgot kell megtegyenek. Az egyik, hogy egy ilyen pólóval mutatják ki maximális rajongásukat, a másik, hogy ha tehetik kimennek személyesen, hogy átéljék a mindent elsöprő élményét ennek az eseménynek. 

A darabszám EXTRÉM LIMITÁLT! Most add le a rendelést ha szeretnél ilyen pólót.
Raktáron
17.990 Ft