EGYÉB RUHÁZAT

Ár
Rendezés:

SBD Póló (régi logó)

(2)
Raktáron

2016 kollekció! Az eredeti SBD design. A logó látszik a kantároson keresztül is. 100% pamut, és még jól is néz ki.

10.990 Ft

IPF póló

Raktáron

Az IPF (Nemzetközi Erőemelő Szövetség) hivatalos pólója. A világbajnokságon minden lapozó ezt viseli. Az IPF és az SBD logók nem jönnek ki a mosással, és nem is keményednek meg vagy töredeznek le. 100% különleges minőségű pamut. 

10.990 Ft

SBD póló (nagy logó)

Raktáron
Itt az új 2020-as kollekció. Újra tervezett logóval. 100%-ban angol pamutból, angliai munkával készült prémium minőség. A legkeményebb edzéseket is bírja!

A méret táblázathoz annyi segítséget tudunk még pluszban adni, hogy ha már van SBD pólód az előző verzióból, és elégedett vagy a mérettel, akkor az újból, eggyel kisebbet érdemes rendelned!
14.990 Ft

Versenyzői póló

Raktáron
Az SBD legújabb póló designja, olyan logó elhelyezésekkel amik a versenyfelszerelésből is kilátszik és igencsak menővé teszi a versenyzői outfited. Az anyaga és méretezése megegyezik az újonnan kiadott prémium minőségű SBD pólókkal, szóval csalódni nem fogsz benne.
14.990 Ft

WSM póló

Raktáron
Itt az új 2020-as kollekció. Az SBD mint névadó szponzor csatlakozik a World Strongest Man versenysorozathoz. Ennek örömére új póló vonallal nyitja meg az erősember termékek piacát. 100%-ban angol pamutból, angliai munkával készült prémium minőség. A legkeményebb edzéseket is bírja!

A méret táblázathoz annyi segítséget tudunk még pluszban adni, hogy ha már van SBD pólód az előző verzióból, és elégedett vagy a mérettel, akkor az újból, eggyel kisebbet érdemes érdemes rendelned!
16.990 Ft

Classic póló

Raktáron
Réges-rég egy messzi-messzi galaxisban kitalálták ruhatervezők, hogy a bal mellkason elhelyezett logó jól mutat majd a ruhákon. Hosszú évek alatt ez vált a klasszikus megjelenéssé a ruhaiparban.
Engedve az időnek, az erőemelés egy klasszikussá vált márkájaként az SBD is kiadott egy ilyen pólót, azoknak akik a visszafogottabb mégis prémium megjelenést szeretik. Az anyag és a méretezés természetesen az új 2020-ban bemutatott ultra-prémium anyagból készül, ugyanazzal a méretezéssel és szabással.

Tehát a régi (2020 előtti pólóknál) egyel nagyobb. Ami eddig L volt neked az most már M.
14.990 Ft

Felhúzó heveder (gurtni)

Raktáron
Az SBD itt sem elégedett meg azzal, hogy legyárt egy sokadik tucat terméket. Ahhoz, hogy a piac egyik legvékonyabb, de legerőssebb, és strapabíróbb gurtniját megcsinálják egy speciális technikával szőtték össze a DuPont kevlárt és a pamut puhaságú poliészter anyagot. Így egyszerre brutálisan erős, és kényelmes is.

Ez a kevlár fajta ötször erősebb, mint az acél ugyanannál a súlynál nézve. Ráadásul ezt az erejét megtartja akkor is ha sokszor és durván megterheljük.
11.990 Ft

SBD molinó

Raktáron

Az SBD első NEM ruházati terméke, amivel az edzőtermeket, home gym-eket célozza, hogy maximalizáljuk a helyek menőségét. Ahol ilyet látsz, ott biztos törekszenek a maximális minőségre, és elkötelezettek az erőemelés iránt. Kétféle kivitelben készül, és egy olyan tárolóban érkezik ami önmagban megéri a pénzt annyira jól néz ki!

A mi elkötelezettségünket pedig úgy tudjuk a legjobban megmutatni nektek, hogy ezeket a molinókat ELŐÁLLÍTÁSI költségen adjuk!

9.990 Ft

Beanie (sapka)

Raktáron
A beanie az első olyan SBD termék ami szorosan nem köthető az edzéshez, vagy a versenyzéshez, bár sokaknak az edzőfelszerelés része egy ilyen vagy olyan sapka. Egy méretben kapható, de ha nincs mogyoró méretű fejed, vagy nem hordasz egy hidroglobuszt a nyakadon akkor illeni fog Rád. 
Ha bizonytalan vagy keress minket, vagy ugorj be hozzánk bemutató (edző)termünkbe.
9.990 Ft

Nemzeti színű SBD versenypóló

Raktáron

Külön a magyarországon megrendezett Ifi és junior EB-re készült SBD póló! Az első és remélhetőleg nem az utolsó magyar nemzeti színű póló. 100%-ban angol pamutból, angliai munkával készült prémium minőség. A legkeményebb edzéseket is bírja!

Fixen legyártott darab és méretszám van csak belőle, aki akar most vigye!

13.990 Ft

Phoenix férfi póló (fehér logo)

Rendelhető

A Phoenix Range véleményünk szerint a mostanában megjelent limitáltak egyik legmenőbbike. Ez a szín összeállítás sokaknak fog tetszeni, ráadásul passzol a standard kivitelhez is, így bele lehet az új darabokat keverni a már meglévőkbe, és nem fogunk úgy kinézni, mint egy patchwork.

Megjelenését kivéve mindenben megegyezik a standard kivitellel így az ott leírtak ide is igazak!

16.990 Ft