TÉRDBANDÁZS

Ár
Rendezés:

Verseny térdbandázs

Raktáron
Sokat kellett rá várni, közel két évet, de végre itt az új térdbandázsa az SBDnek. Iszonyat munka áll a fejlesztse mögött, hogy tényleg messze a piac legjobbja lehessen ebben is, mint ahogy az összes termék is piacvezető minőség.
Ez a verseny vagy kemény térdbandázs továbbra sem a nyápicoknak való, ezt közepesen megtekerve is könnyen könnyeket csalhatunk bármilyen acélos tekintetű harcos szemébe.
Megfelel minden szövetség versenyszabályainak, így bátran használhatjátok IPF-en belül és kívül is.
26.990 Ft

Edző térdbandázs

Raktáron
Sokat kellett rá várni, közel két évet, de végre itt az új térdbandázsa az SBDnek. Iszonyat munka áll a fejlesztése mögött, hogy tényleg messze a piac legjobbja lehessen ebben is, mint ahogy az összes termék is piacvezető minőség.
Ez az edző vagy puha térdbandázs. Ne tévesszen meg, a piac átlagos bandázsaihoz képest ez is sokkal durvább, csupán az SBD verseny bandázshoz képest puha. A nevével ellentétben természetesen használhatod versenyen is.
Megfelel minden szövetség versenyszabályainak, így bátran használhatjátok IPF-en belül és kívül is.
26.990 Ft

STORM edző térdbandázs

Raktáron

A 2021-es év téli limitált kiadása a STROM kódnevet kapta. A színei a viharos ég acélszürkéje, és kékje.

A felhúzó, sport, és edző zokni, illetve a standard póló, valamint és a beaniek is két kivitelben érkeznek. Kék alapon az acélszürke logó, és ennek inverze, acélszürke alapon kék logóval. A versenyzői póló pedig csak a kék alapon szürke verzióban lesz elérhető, míg a classic kimarad a limitáltból ezen a télen.

Újítás, hogy az eddigi limitált kiadásoktól eltérően, már a térdbandázsok is elérhetőek a STROM kivitelben, így a teljes termékpaletta limitált színvilágban elérhető.

Az egyes termékek fizikai paraméterei egyeznek a standard kivitellel, méreteket, itt tudjátok ellenőrizni. Illetve, mint mindig keressetek minket és nagyon szívesen segítünk eligazodni a méretválasztás sűrű erdejében.

28.990 Ft