MOMENTUM

A tavalyi téli limitált, a Phantom akkora siker volt, hogy volt több olyan termékünk, ami 12 perc alatt elfogyott az már az előrendelési időszakban. Idén a Momentum designja szintén a vásárlói visszajelzésekre alapozva lett kialakítva, az egyik leginkább keresett színkombinációban lesz elérhető. Ha lehet még nagyobb durranás lesz, mint a Phantom, mi úgy is készülünk rá.


 

Ár
Rendezés:

Momentum csuklóbandázs

Jól jön a támogatás, amikor épp csúcsot akarsz nyomni, lökni vagy épp fej fölé emelsz bármit. A puhábbtól is ki tud verni a veríték, a kemény pedig csak az igazán elvetemülteknek való.
Raktáron
19.990 Ft

Momentum erőemelő mez

Az igazi sportoló rühelli, ha hobbigyúrósnak nézik (vékony izomtrikó, pipaszár lábakat jótékonyan eltakaró trendi melegítő, hiper-szuper légbuborékos cipő). Tégy róla, hogy a versenyruházatod is úgy nézzen ki, mint az igazi versenyzőké. Ez a ruha kihozza belőled a sportolót.

Ráadásul ez az új verzió már külön férfi és női kivitelben is készül, hogy a lehető legjobban passzoljon Rád. A különlegesen vastag anyaga, a raw versenyzés szabályainak maximális kihasználása mellett, teljes támogatást nyújt a guggolásaidhoz, és felhúzásaidhoz.

Erőemelő tervezték, erőemelőknek!

Raktáron
45.990 Ft

Momentum erőemelő térdgumi

Ez a térdgumi összpontosítja mindazt a tudást amit az elmúlt 10 évben világszinten tapasztalt az SBD és az általa támogatott atléták. Érdekes háttérinfó, hogy bár az összes konkurens cég már piacra dobta az ehhez hasonló erősebb szerkezetű merev térdgumijait, az SBD már jóval előttük elkezdte fejleszteni, de mivel a tökéletesnél kevesebbel nem elégszenek meg, így csak mostanra jött el az ideje, hogy megjelenhessen ez a páratlan térdgumi.
Külső paramétereimben első ránézésre nagyon hasonlatos az eredeti kivitelhez. Ugyanúgy 30cm hosszú, 7mm vastag. Azonban megkapta a súlyemelő térdgumi külső ellenállóbb bevonatát, és a belső bevonata is egy antibakteriális réteget kapott.

Persze nem ettől igazán izgalmas, hanem a csúcsminőségű neopréntől és az extra sűrűséget és merevséget adó spirális szövéstől, amitől elképesztően nagy kompresszióval tartja a guggolás teljes tartományában a térdet a lehető legjobban segítve a guggolást.
Sokat elmond arról mennyire hihetetlen masszív termék, hogy egy átlagos pár súlya több mint fél kiló.

A türelmes tesztelésnek hála, ezt az egészet olyan megerősített varrásokkal, és konstrukcióval rakták össze végül, hogy a megszokott SBD csúcsminőségben tud majd évekig szolgálni versenyen, és edzéseken egyaránt.

 
Raktáron
51.990 Ft

Momentum térdgumi

Hacsak nem Chuck Norrisnak hívnak, lehet, hogy neked is fáj(t már) a térded a nagy súlyoktól/guggolásoktól. Ha igen, akkor itt az SBD térdgumi, amit a világ legdurvább súlyait mozgató versenyzőinek és versenyzőivel, az erőemelőkkel fejlesztették ki.

Az erőemelő térdguminál bevezetett antibakteriális belső réteggel is ellátva. 
Raktáron
36.990 Ft

Momentum könyökgumi

Ha Savickasnak jó, akkor ez neked is tökéletes könyökvédő. Ha nem tudnád, ki az a Savickas, akkor lehet, edzened kellene még pár évet a könyökgumi használat előtt. Erőemelő versenyen ugyan nem használhatod, de edzésre tökéletes.
Raktáron
28.990 Ft

Momentum felhúzó zokni

Ez a felhúzó zokni 2.0 LIMITÁLT verziója. Az elmúlt évek alatt rengeteget tanultak az SBD-nél, így fejlesztettek pár dolgon.

- Még minőségibb anyaghasználat
- Rugalmasabb anyag a vádlinál a mammut vádlisok és boldogok legyenek
- Az első része duplán szőtt, hogy a sípcsontod jobb állapotban maradjon edzés végére
- Szellőző lábfej rész
- Puha talp és sarok kialakítás a jobb kényelem érdekében
- Új méret a hegyiembereknek, itt a 2XL, 48-as lábméret felettieknek!
Raktáron
10.990 Ft

Momentum versenyzői póló

Az SBD legújabb póló designja, olyan logó elhelyezésekkel amik a versenyfelszerelésből is kilátszik és igencsak menővé teszi a versenyzői outfited. Az anyaga és méretezése megegyezik az újonnan kiadott prémium minőségű SBD pólókkal, szóval csalódni nem fogsz benne.
Raktáron
16.990 Ft

Momentum sport zokni

Prémium minőségű és tartósságú sportzokni versenyekre és edzésre. Made in Great Britain. Szóval nem gagyi.
Raktáron
7.490 Ft

Momentum beanie (sapka)

A beanie az első olyan SBD termék ami szorosan nem köthető az edzéshez, vagy a versenyzéshez, bár sokaknak az edzőfelszerelés része egy ilyen vagy olyan sapka. Egy méretben kapható, de ha nincs mogyoró méretű fejed, vagy nem hordasz egy hidroglobuszt a nyakadon akkor illeni fog Rád. 
Ha bizonytalan vagy keress minket, vagy ugorj be hozzánk bemutató (edző)termünkbe.
Raktáron
11.490 Ft

Momentum ujjatlan póló (tank)

Itt az új SBD ujjatlan póló, 100%-ban angol pamutból, angliai munkával készült prémium minőség. A legkeményebb edzéseket is bírja!
A megismert minőség, nyári verzióban is elérhető mostantól. Régóta kéritek, az SBD figyelt, és megcsinálta.

A megfigyeléleseink alapján a méret ami eddig jó volt Neked, az most is jó lesz, de kicsit testhezállóbb lesz. Ha azt szereted, hogy lengébben áll rajtad, akkor a póló méretednél válassz egy mérettel nagyobbat. 
Raktáron
16.990 Ft