Súlyemelő térdgumi

Ár:
37.990 Ft
Kapható választék:
Méret:
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE: Nem értékelt

Az SBD és világszintű súlyemelők közös munkájaként született meg ez az új fajta térdgumi. Az új fejlesztésnek hála sokkal rugalmasabb, a külseje ellenáll a surlódásnak, a belső fele pedig olyan bevonattal lett kezelve ami meggátolja a baktériumok, és egyéb mikróbák elszaporodását. Az erőemelő térdgumihoz képest ennek az anyaga 7mm helyett 5mm lett, hogy ezzel is a nagyobb mozgástartományt támogassa. Illetve a kisebb méretek hosszra is kisebbek lettek, az eredeti térdgumi hosszúságát csak az L-esnél nagyobb súlyemelő térdgumik érik el.

Fontos tudni, hogy ez a térdgumi is IPF approved, tehát használható erőemelő versenyeken, ahogy az IWF engedélyét is megkapta az SBD így súlyemelő versenyeken is engedélyezett.

Súlyemelésen és erőemelésen felül könnyebb kezelhetősége miatt jól használható általánosabb edzés célokra, crossfitezéshez, vagy testépítéshez.

Figyelem: amennyiben a maximális tartóerőre van szükséged, akkor inkább a normál térdguminkat ajánljuk, mert az 7mm-es vastagságánál fogva sokkal többet segít egy guggolásnál, és jobban fogja a térdet.

Szállítási díj: 1.500 Ft
Gyártó: SBD

TUDNIVALÓK A TERMÉKRŐL

Az SBD és világszintű súlyemelők közös munkájaként született meg ez az új fajta térdgumi. Az új fejlesztésnek hála sokkal rugalmasabb, a külseje ellenáll a surlódásnak, a beslő fele pedig olyan bevonattal lett kezelve ami meggátolja a baktériumok, és egyéb mikróbák elszaporodását. Az erőemelő térdgumihoz képest ennek az anyaga 7mm helyett 5mm lett, hogy ezzel is a nagyobb mozgástartományt támogassa. Illetve a kisebb méretek hosszra is kisebbek lettek, az eredeti térdgumi hosszúságát csak az L-esnél nagyobb súlyemelő térdgumik érik el.

Fontos tudni, hogy ez a térdgumi is IPF approved, tehát használható erőemelő versenyeken, ahogy az IWF engedélyét is megkapta az SBD így súlyemelő versenyeken is engedélyezett.

Súlyemelésen és erőemelésen felül könnyebb kezelhetősége miatt jól használható általánosabb edzés célokra, crossfitezéshez, vagy testépítéshez.

Méret útbaigazító

A méretezés kiválasztása fontos, mert több mindentől is függhet, hogy melyik méret lenne a céljaidra optimális.

  1. lépés: ne hagyatkozz a gyárilag megadott mérettáblázatra, mert valami rejtélyes oknál fogva a térdkerületet méretné le veled, de NEM az a mérvadó.

  2.  lépés: mérd le a vádlid körméretét (EZ a mérvadó)

  3. lépés: lődd be a méretet itt:

3XS 28-30,5 cm
2XS 30,5-33 cm
XS 33-35,5 cm
S 35,5-38 cm
M 38-40,5 cm
L 40,5-43 cm
XL 43-45,5 cm
2XL 45,5-48 cm
3XL 48-51,5 cm
4XL 51,5-55 cm
5XL 55 cm-nél nagyobb

  1.  lépés: amennyiben nem versenyezni akarsz, csak edzésre használni, választhatsz eggyel nagyobb méretet!

A térdgumi helyes felvételét ebben a videóban láthatod. Ha csak erőből akarod felrángatni magadra, lehet nem jön fel.

https://www.youtube.com/watch?v=wJTwqWZaZuc

A tapasztalatok szerint, ha már feljött, akkor legközelebb még jobban feljön, mert már ráérzel a felvételére. A térdgumi nem nyúlik, te szoksz hozzá.

Hosszú térdzoknin könnyebben felcsúszik. A vakvéletlen folytán nálunk van is ilyen raktáron, amit tökéletes erre a célra.

http://www.sbdhungary.hu/versenyruhazat-80/felhuzo-terdzokni-88/sbd-felhuzo-zokni-292

  1. extra lépés: ne parázz, ha mégsem a jó méretet választottad! Csak írj vagy telefonálj nekünk, és kicseréljük! Csak a futárdíjat kérjük el, mert vissza is hozatjuk a rossz méretet egyben, nem neked kell sorban állnod a postán visszaküldeni.

✉ VÁSÁRLÓINK VISSZAJELZÉSEI

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!