VÉDŐFELSZERELÉSEK

Ár
Rendezés:

Erőemelő öv

(6)
Raktáron
Új dimenzió az erőemelő övek világában. Soha nem érzett deréktáji stabilitás és biztonság. 
109.990 Ft

SBD Könyökvédő

(1)
Raktáron
Ha Savickasnak jó, akkor ez neked is tökéletes könyökvédő. Ha nem tudnád, ki az a Savickas, akkor lehet, edzened kellene még pár évet a könyökgumi használat előtt. Erőemelő versenyen ugyan nem használhatod, de edzésre tökéletes.
26.990 Ft

Csuklóbandázs (flexibilis)

(3)
Raktáron

Jól jön a támogatás, amikor épp csúcsot akarsz nyomni, lökni vagy épp fej fölé emelsz bármit. A puhábbtól is ki tud verni a veríték...

17.990 Ft

Csuklóbandázs (kemény)

(4)
Raktáron

Jól jön a támogatás, amikor épp csúcsot akarsz nyomni, lökni vagy épp fej fölé emelsz bármit. A kemény verzió csak az extra elvetemülteknek ajánlott.

17.990 Ft

Erőemelő térdgumi

(1)
Raktáron
Ez a térdgumi összpontosítja mindazt a tudást amit az elmúlt 10 évben világszinten tapasztalt az SBD és az általa támogatott atléták. Érdekes háttérinfó, hogy bár az összes konkurens cég már piacra dobta az ehhez hasonló erősebb szerkezetű merev térdgumijait, az SBD már jóval előttük elkezdte fejleszteni, de mivel a tökéletesnél kevesebbel nem elégszenek meg, így csak mostanra jött el az ideje, hogy megjelenhessen ez a páratlan térdgumi...
 
49.990 Ft

Súlyemelő térdgumi

Raktáron

Az SBD és világszintű súlyemelők közös munkájaként született meg ez az új fajta térdgumi. Az új fejlesztésnek hála sokkal rugalmasabb, a külseje ellenáll a surlódásnak, a belső fele pedig olyan bevonattal lett kezelve ami meggátolja a baktériumok, és egyéb mikróbák elszaporodását. Az erőemelő térdgumihoz képest ennek az anyaga 7mm helyett 5mm lett, hogy ezzel is a nagyobb mozgástartományt támogassa. Illetve a kisebb méretek hosszra is kisebbek lettek, az eredeti térdgumi hosszúságát csak az L-esnél nagyobb súlyemelő térdgumik érik el.

Fontos tudni, hogy ez a térdgumi is IPF approved, tehát használható erőemelő versenyeken, ahogy az IWF engedélyét is megkapta az SBD így súlyemelő versenyeken is engedélyezett.

Súlyemelésen és erőemelésen felül könnyebb kezelhetősége miatt jól használható általánosabb edzés célokra, crossfitezéshez, vagy testépítéshez.

Figyelem: amennyiben a maximális tartóerőre van szükséged, akkor inkább a normál térdguminkat ajánljuk, mert az 7mm-es vastagságánál fogva sokkal többet segít egy guggolásnál, és jobban fogja a térdet.

37.990 Ft

10mm erőemelő öv

(1)
Raktáron
Sok fejlesztés kellett ahhoz, hogy ez a korábbinál vékonyabb öv kompromisszum mentesen tudja ugyanazt nyújtani amit az eredeti verzió.
 
Nem csak az öv anyaga lett vékonyabb, de a gyorscsat is újra lett tervezve, a sarkok le lettek kerekítve, hogy még komfortosabb legyen.
 
Mint mindig a minőség a legmagasabb, a bőr angol cserzőműhelyekből származik, és természetesen a gyorscsat is angol alumínium öntvény.
109.990 Ft

Verseny térdbandázs

Raktáron
Sokat kellett rá várni, közel két évet, de végre itt az új térdbandázsa az SBDnek. Iszonyat munka áll a fejlesztse mögött, hogy tényleg messze a piac legjobbja lehessen ebben is, mint ahogy az összes termék is piacvezető minőség.
Ez a verseny vagy kemény térdbandázs továbbra sem a nyápicoknak való, ezt közepesen megtekerve is könnyen könnyeket csalhatunk bármilyen acélos tekintetű harcos szemébe.
Megfelel minden szövetség versenyszabályainak, így bátran használhatjátok IPF-en belül és kívül is.
26.990 Ft

Edző térdbandázs

Raktáron
Sokat kellett rá várni, közel két évet, de végre itt az új térdbandázsa az SBDnek. Iszonyat munka áll a fejlesztése mögött, hogy tényleg messze a piac legjobbja lehessen ebben is, mint ahogy az összes termék is piacvezető minőség.
Ez az edző vagy puha térdbandázs. Ne tévesszen meg, a piac átlagos bandázsaihoz képest ez is sokkal durvább, csupán az SBD verseny bandázshoz képest puha. A nevével ellentétben természetesen használhatod versenyen is.
Megfelel minden szövetség versenyszabályainak, így bátran használhatjátok IPF-en belül és kívül is.
26.990 Ft

Defy csuklóbandázs (flexibilis)

Raktáron

Megérkezett az új 2022-es nyári limitált flexibilis csuklóbandázs! A jól megszokott minőséget és tartósságot természetesen ugyanúgy hozza, de limitált ideig elérhető külsővel megspékelve. Ha tetszik, ne várj, gondolkozz, mert ha egyszer elfogy többet nem lesz ilyen.

19.990 Ft

Defy könyökgumi

Raktáron

Megérkezett az új 2022-es nyári limitált könyökgumi! A jól megszokott minőséget és tartósságot természetesen ugyanúgy hozza, de limitált ideig elérhető külsővel megspékelve. Ha tetszik, ne várj, gondolkozz, mert ha egyszer elfogy többet nem lesz ilyen.

28.990 Ft

Defy csuklóbandázs (merev)

Nincs készleten

Megérkezett az új 2022-es nyári limitált merev csuklóbandázsa! A jól megszokott minőséget és tartósságot természetesen ugyanúgy hozza, de limitált ideig elérhető külsővel megspékelve. Ha tetszik, ne várj, gondolkozz, mert ha egyszer elfogy többet nem lesz ilyen.

19.990 Ft