VERSENYRUHÁZAT

Ár
Rendezés:

Klasszikus erőemelő mez

(1)
Raktáron

Az igazi sportoló rühelli, ha hobbigyúrósnak nézik (vékony izomtrikó, pipaszár lábakat jótékonyan eltakaró trendi melegítő, hiper-szuper légbuborékos cipő). Tégy róla, hogy a versenyruházatod is úgy nézzen ki, mint az igazi versenyzőké. Ez a ruha kihozza belőled a sportolót.

34.990 Ft

Erőemelő mez

(1)
Raktáron

Az igazi sportoló rühelli, ha hobbigyúrósnak nézik (vékony izomtrikó, pipaszár lábakat jótékonyan eltakaró trendi melegítő, hiper-szuper légbuborékos cipő). Tégy róla, hogy a versenyruházatod is úgy nézzen ki, mint az igazi versenyzőké. Ez a ruha kihozza belőled a sportolót.

Ráadásul ez az új verzió már külön férfi és női kivitelben is készül, hogy a lehető legjobban passzoljon Rád. A különlegesen vastag anyaga, a raw versenyzés szabályainak maximális kihasználása mellett, teljes támogatást nyújt a guggolásaidhoz, és felhúzásaidhoz.

Erőemelő tervezték, erőemelőknek!

43.990 Ft

Felhúzó zokni

Raktáron

Ez a felhúzó zokni 2.0. Az elmúlt évek alatt rengeteget tanultak az SBD-nél, így fejlesztettek pár dolgon.

- Még minőségibb anyaghasználat
- Rugalmasabb anyag a vádlinál a mammut vádlisok és boldogok legyenek
- Az első része duplán szőtt, hogy a sípcsontod jobb állapotban maradjon edzés végére
- Szellőző lábfej rész
- Puha talp és sarok kialakítás a jobb kényelem érdekében
- Új méret a hegyiembereknek, itt a 2XL, 48-as lábméret felettieknek!

8.990 Ft

Verseny térdbandázs

Raktáron
Sokat kellett rá várni, közel két évet, de végre itt az új térdbandázsa az SBDnek. Iszonyat munka áll a fejlesztse mögött, hogy tényleg messze a piac legjobbja lehessen ebben is, mint ahogy az összes termék is piacvezető minőség.
Ez a verseny vagy kemény térdbandázs továbbra sem a nyápicoknak való, ezt közepesen megtekerve is könnyen könnyeket csalhatunk bármilyen acélos tekintetű harcos szemébe.
Megfelel minden szövetség versenyszabályainak, így bátran használhatjátok IPF-en belül és kívül is.
26.990 Ft

Edző térdbandázs

Raktáron
Sokat kellett rá várni, közel két évet, de végre itt az új térdbandázsa az SBDnek. Iszonyat munka áll a fejlesztése mögött, hogy tényleg messze a piac legjobbja lehessen ebben is, mint ahogy az összes termék is piacvezető minőség.
Ez az edző vagy puha térdbandázs. Ne tévesszen meg, a piac átlagos bandázsaihoz képest ez is sokkal durvább, csupán az SBD verseny bandázshoz képest puha. A nevével ellentétben természetesen használhatod versenyen is.
Megfelel minden szövetség versenyszabályainak, így bátran használhatjátok IPF-en belül és kívül is.
26.990 Ft

Versenyzői póló

Raktáron
Az SBD legújabb póló designja, olyan logó elhelyezésekkel amik a versenyfelszerelésből is kilátszik és igencsak menővé teszi a versenyzői outfited. Az anyaga és méretezése megegyezik az újonnan kiadott prémium minőségű SBD pólókkal, szóval csalódni nem fogsz benne.
14.990 Ft

Defy férfi erőemelő mez

Raktáron

Megérkezett az új 2022-es nyári limitált erőemelő mez! A jól megszokott minőséget és tartósságot természetesen ugyanúgy hozza, de limitált ideig elérhető külsővel megspékelve. Ha tetszik, ne várj, gondolkozz, mert ha egyszer elfogy többet nem lesz ilyen.

45.990 Ft

Classic póló

Raktáron
Réges-rég egy messzi-messzi galaxisban kitalálták ruhatervezők, hogy a bal mellkason elhelyezett logó jól mutat majd a ruhákon. Hosszú évek alatt ez vált a klasszikus megjelenéssé a ruhaiparban.
Engedve az időnek, az erőemelés egy klasszikussá vált márkájaként az SBD is kiadott egy ilyen pólót, azoknak akik a visszafogottabb mégis prémium megjelenést szeretik. Az anyag és a méretezés természetesen az új 2020-ban bemutatott ultra-prémium anyagból készül, ugyanazzal a méretezéssel és szabással.

Tehát a régi (2020 előtti pólóknál) egyel nagyobb. Ami eddig L volt neked az most már M.
14.990 Ft

Sport zokni

Raktáron
Prémium minőségű és tartósságú sportzokni versenyekre és edzésre. Made in Great Britain. Szóval nem gagyi.
6.490 Ft

STORM női erőemelő mez

Nincs készleten

A 2021-es év téli limitált kiadása a STROM kódnevet kapta. A színei a viharos ég acélszürkéje, és kékje.

A felhúzó, sport, és edző zokni, illetve a standard póló, valamint és a beaniek is két kivitelben érkeznek. Kék alapon az acélszürke logó, és ennek inverze, acélszürke alapon kék logóval. A versenyzői póló pedig csak a kék alapon szürke verzióban lesz elérhető, míg a classic kimarad a limitáltból ezen a télen.

Újítás, hogy az eddigi limitált kiadásoktól eltérően, már a térdbandázsok is elérhetőek a STROM kivitelben, így a teljes termékpaletta limitált színvilágban elérhető.

Az egyes termékek fizikai paraméterei egyeznek a standard kivitellel, méreteket, itt tudjátok ellenőrizni. Illetve, mint mindig keressetek minket és nagyon szívesen segítünk eligazodni a méretválasztás sűrű erdejében.

45.990 Ft

Edző zokni

Raktáron
Prémium minőségű és tartósságú edző avagy titok/boka versenyekre és edzésre. Made in Great Britain. Szóval nem gagyi.
6.490 Ft

Phoenix Range férfi erőemelő mez

Raktáron

A Phoenix Range véleményünk szerint a mostanában megjelent limitáltak egyik legmenőbbike. Ez a szín összeállítás sokaknak fog tetszeni, ráadásul passzol a standard kivitelhez is, így bele lehet az új darabokat keverni a már meglévőkbe, és nem fogunk úgy kinézni, mint egy patchwork.

Megjelenését kivéve mindenben megegyezik a standard kivitellel így az ott leírtak ide is igazak!

45.990 Ft