BEMUTATÓTEREM

A Grund Zero edzőterem 2018 év végén nyitotta meg kapuit hivatalosan, mint akkor még az egyetlen edzőterem ami csak és kizárólag az erőemelésre lett optimalizálva, és ez a kizárólagos profil. Nyilván lehet itt testépíteni is, mint ahogy van is testépítő versenyzőnk, de a célunk nem ez volt.

Szerettünk volna egy minden felesleges csicsát nélkülöző sportra fókuszáló helyet. Teljes sikerrel jártunk! Az idejáró és itt megmaradó közösség is olyan ahova bárki szívesen becsatlakozik, legyen az egy régi motoros a versenyzői berkekben, vagy egy teljesen újonc a súlyzós edzésben. Egy igazi jókedvű, rendkívül pozitív és családias helyet hoztunk létre.

Ebben a békés powerszigetben van az SBD Magyarország központja, innen intézünk mindent.

Mégis rengeteg dologban szétválik a két vállalkozás.

Ami jelen esetben fontos az az, hogy a terem nyitva van minden nap, nem jelenti azt, hogy mi az SBD képviseletében is itt vagyunk folyamatosan. Alapvetően még mindig egy webshop és nem egy fizikai bolt amit üzemeltetünk.

Szóval ha rendelsz valamit és itt vennéd át, vagy csak bejönnél felpróbálni valamit, kérdezni, kíváncsiskodni akkor előtte írj egy üzenetet, vagy még jobb ha felhívsz minket, hogy itt leszünk-e amikor jönnél.

Rendelés esetén mi is keresünk pontosan ebből a célból mindenkit aki személyesen venné át a rendelését.

Van raktárkészlet a teremben, szóval ha érdekel olyan is amit nem rendeltél meg, ne szégyenlősködj, tudunk belőle mutatni és adni is. Ha csak megnéznéd vagy felpróbálnád, de most nem vennél egyelőre az sem gond, szívesen segítünk ebben is.