Momentum erőemelő térdgumi

Ár:
51.990 Ft
Kapható választék:
Méret:
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE: Nem értékelt

Ez a térdgumi összpontosítja mindazt a tudást amit az elmúlt 10 évben világszinten tapasztalt az SBD és az általa támogatott atléták. Érdekes háttérinfó, hogy bár az összes konkurens cég már piacra dobta az ehhez hasonló erősebb szerkezetű merev térdgumijait, az SBD már jóval előttük elkezdte fejleszteni, de mivel a tökéletesnél kevesebbel nem elégszenek meg, így csak mostanra jött el az ideje, hogy megjelenhessen ez a páratlan térdgumi.
Külső paramétereimben első ránézésre nagyon hasonlatos az eredeti kivitelhez. Ugyanúgy 30cm hosszú, 7mm vastag. Azonban megkapta a súlyemelő térdgumi külső ellenállóbb bevonatát, és a belső bevonata is egy antibakteriális réteget kapott.

Persze nem ettől igazán izgalmas, hanem a csúcsminőségű neopréntől és az extra sűrűséget és merevséget adó spirális szövéstől, amitől elképesztően nagy kompresszióval tartja a guggolás teljes tartományában a térdet a lehető legjobban segítve a guggolást.
Sokat elmond arról mennyire hihetetlen masszív termék, hogy egy átlagos pár súlya több mint fél kiló.

A türelmes tesztelésnek hála, ezt az egészet olyan megerősített varrásokkal, és konstrukcióval rakták össze végül, hogy a megszokott SBD csúcsminőségben tud majd évekig szolgálni versenyen, és edzéseken egyaránt.

 
Szállítási díj: 1.500 Ft
Gyártó: SBD

TUDNIVALÓK A TERMÉKRŐL

MÉRETTÁBLÁZAT

✉ VÁSÁRLÓINK VISSZAJELZÉSEI

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!