Erőemelő térdgumi

Ár:
49.990 Ft
Kapható választék:
Méret:
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE: (1)
Ez a térdgumi összpontosítja mindazt a tudást amit az elmúlt 10 évben világszinten tapasztalt az SBD és az általa támogatott atléták. Érdekes háttérinfó, hogy bár az összes konkurens cég már piacra dobta az ehhez hasonló erősebb szerkezetű merev térdgumijait, az SBD már jóval előttük elkezdte fejleszteni, de mivel a tökéletesnél kevesebbel nem elégszenek meg, így csak mostanra jött el az ideje, hogy megjelenhessen ez a páratlan térdgumi...
 
Szállítási díj: Ingyenes
Gyártó: SBD

TUDNIVALÓK A TERMÉKRŐL

Ez a térdgumi összpontosítja mindazt a tudást amit az elmúlt 10 évben világszinten tapasztalt az SBD és az általa támogatott atléták. Érdekes háttérinfó, hogy bár az összes konkurens cég már piacra dobta az ehhez hasonló erősebb szerkezetű merev térdgumijait, az SBD már jóval előttük elkezdte fejleszteni, de mivel a tökéletesnél kevesebbel nem elégszenek meg, így csak mostanra jött el az ideje, hogy megjelenhessen ez a páratlan térdgumi.
Külső paramétereimben első ránézésre nagyon hasonlatos az eredeti kivitelhez. Ugyanúgy 30cm hosszú, 7mm vastag. Azonban megkapta a súlyemelő térdgumi külső ellenállóbb bevonatát, és a belső bevonata is egy antibakteriális réteget kapott.

Persze nem ettől igazán izgalmas, hanem a csúcsminőségű neopréntől és az extra sűrűséget és merevséget adó spirális szövéstől, amitől elképesztően nagy kompresszióval tartja a guggolás teljes tartományában a térdet a lehető legjobban segítve a guggolást.
Sokat elmond arról mennyire hihetetlen masszív termék, hogy egy átlagos pár súlya több mint fél kiló.

A türelmes tesztelésnek hála, ezt az egészet olyan megerősített varrásokkal, és konstrukcióval rakták össze végül, hogy a megszokott SBD csúcsminőségben tud majd évekig szolgálni versenyen, és edzéseken egyaránt.

MÉRETTÁBLÁZAT

✉ VÁSÁRLÓINK VISSZAJELZÉSEI

5.00
1 értékelés
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Írja meg véleményét!
|
2023. 09. 26.
Fekete Mikitől kipróbálásra kaptam ebből az új fajta térdgumiból, ezúton is köszönöm a lehetőséget. Első ránézésre is látszott hogy változtattak rajta, már a külseje is más mint az első generációs térdguminak. Felvételkor erre oda kell figyelni, mert kicsit jobban igénybe veszi az ujjakat. Merevebb és mintha "sűrűbb" is lenne az anyaga, ez egyből érződik felvétel után. Nagyon jó tartása van, nem kell igazgatni, húzogatni guggolás előtt. Kiálláskor stabil tartást ad a térdnek, guggolásnál pedig alul nagyon határozottan dolgozik RAW felszerelés létére. Én kissé tempósabban guggolok, így még jobban ki tudom szedni belőle azokat a plusz kilókat, amik benne rejlenek. 2014 nyara óta használok SBD térdgumit, és biztosan állíthatom hogy akkor is és most is a technika egy remek darabját sikerült megalkotnia a gyártónak. A felszerelés prémium minőségű és szerintem kimaxolja a RAW felszerelésben engedélyezett lehetőségeket. 10 évvel ezelőtt még elképzelni sem tudtuk volna ezeket a felszereléseket, ma pedig csak meg kell rendelni és már használhatjuk is.