Felhúzó 8-as

Ár:
14.990 Ft
Kapható választék:
Méret:
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE: (1)
Az SBD itt sem elégedett meg azzal, hogy legyárt egy sokadik tucat terméket. Ahhoz, hogy a piac egyik legvékonyabb, de legerősebb, és strapabíróbb gurtniját megcsinálják egy speciális technikával szőtték össze a DuPont kevlárt és a pamut puhaságú poliészter anyagot. Így egyszerre brutálisan erős, és kényelmes is.
 
Ez a kevlár fajta ötször erősebb, mint az acél ugyanannál a súlynál nézve. Ráadásul ezt az erejét megtartja akkor is ha sokszor és durván megterheljük.

RENDELÉS LEADÁSAKOR NE FELEJTS EL MÉRETET VÁLASZTANI!
Szállítási díj: 1.500 Ft
Gyártó: SBD

TUDNIVALÓK A TERMÉKRŐL

A helyes méret kiválasztásához a következőképp kell lemérni a tenyeredet. A tenyér hosszához a középső és gyűrűsujj között, hozzáadod a csuklód szélességének a felét. A kapott számot pedig kinézed a táblázatból. 
Ha Axle barral használnád akkor a mérés eredményénél eggyel nagyobbat válassz.
 
A gyakorlatban úgy néz ki, ha arányos, és atlétikus férfiakat veszünk adott testsúlyokon.
S: 50-90kg
M: 90-115-120kg
L: 120+kg

Személyes példa: Az én 176cm-hez és 90kg-os testúlyomhoz, 100mm tenyérhossz társul, és 25mm a csuklóm szélességének a fele. Tehát a táblázatban a 125mm amit keresünk az én átlagos adottságaimmal. Ez S-es méretet jelent.

✉ VÁSÁRLÓINK VISSZAJELZÉSEI

5.00
1 értékelés
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Írja meg véleményét!
|
Igazolt vásárlás
2024. 05. 16.
Szuper masszív kialakítás!
Pont jó a méretezés, stabilan tart a húzásoknál.
Első kipróbálás után pozitív érzéseim vannak, igaz még ki kell tapasztaljam hogy nem szorítja el a csuklóm nagyon, mert még másnap is zsibbadt a kézfejem úgy elszoritotta húzás közben.
Sokkal jobb mint a hagyományos feltekerős gurtni, maximum a gyakorlat végén kicsit nehezebb elengedni a rudat de ez megszokás kérdése.